Inspirerende voorjaarsbijeenkomst CompetentNL

Hoever is de ontwikkeling van CompetentNL? Wat zijn de bevindingen uit de pilots? Wanneer komt CompetentNL beschikbaar? Hoe verkennen we het aansluiten van andere onderwijssectoren? En wat is de rol van werkgevers?

Dat en meer kwam aan bod tijdens de voorjaarsbijeenkomst van CompetentNL. Ruim 150 deelnemers van heel diverse organisaties waren aanwezig. Ook waren er praktijkverhalen van pilotpartijen SkillLab, Jobdigger (video), Stichting Matching & Carrière Tool (video) en Skilld. Daarin vertelden zij over hun skills-toepassing, hoe en waarom zij de data van CompetentNL testen en de mogelijkheden die CompetentNL en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt biedt. Ook sprak UWV over het beschikbaar komen van CompetentNL in 2025.

Bekijk de gezamenlijke presentatie van de consortiumpartners en de pilotpartijen